Хасково

Гроздан Караджов води листата на „Има такъв народ“ в Хасково

Бившият вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е водач на листата на партия „Има такъв народ“ в 29 МИР – Хасково. Той е първи и в листата в Пловдив.

Днес от партията подадоха документи за регистрация в РИК – Хасково. На второ място е д-р Силви Кирилов, който беше депутат в последния парламент от Хасково, а трети е местният координатор на ИТН Петко Кущирев.

Караджов каза, че се чувства изключително поласкан, че е номиниран за водач от хасковската структура. Той определи Хасково като уникален град, който много харесва. Ако бъде избран от двете места, ръководството щяло да реши от къде да влезе в парламента, но според него това щял да бъде Пловдив.

„Ще водим тази битка за Хасково, защото хората, с които се срещаме ежедневно ни поздравяват за нещо което сме направили, както казват те „Вие спасихте България“. Спасихме държавата от лъжците, от политическите измамници и от онези шарлатани в политиката, които смятат, че с гастролирането на едни летни протести могат след това да узорпират властта и да ни предложат управление тип ГЕРБ“, каза Караджов. Неговите очаквания са партията да бъде сериозно представена в следващия парламент и следващите трима в листата да попаднат в него.

Той каза, че не е компетентен с повдигнатата тема от лидера на ИТН Слави Трифонов за референдум за президентска република и не пожела да я коментира.

ИТН
Гроздан Караджов

„Като регионален министър обаче съм запознат с всяка една от областите в страната, работил съм с почти всички областни управители и кметове. Проблеми, които веднага бих се заел да решавам е околовръстното шосе на Хасково, което трябва да бъде с магистрален габарит. Хасково е много ключов и уникален град. На България липсват магистрали север – юг, за да свържем Букурещ с пристанището Александруполис. Такава магистрала ще минава и през Хасково. Оставили сме проект за такава чисто нова магистрала. Това ще направи Хасково коренно различен град, много бизнеси ще искат да работят тук“, заяви бившият министър.

Той посочи и сериозните проблеми с режима на водата в редица села, както и замърсената вода в населени места в областта. „Когато през декември застъпих в МРРБ заедно със Силвия Бакърджиева, която беше съветник в МОСВ, започнахме работа по това как да се пречисти водата за Хасково и областта. Една от възможностите е един много скъп национален стратегически проект – деривацията Доспат – Въча да бъде развита. Така ще бъде захранена област Пловдив с вода и през още няколко деривации, които имаме като идеен проект, водата да достигне до Хасково“, обясни Гроздан Караджов.

Петко Кущирев коментира, че партията винаги се бори за максималния брой мандати и колко точно ще влязат в следващия парламент ще реши избирателят.

ИТН

Листата на политическа партия „Има такъв народ“:

1. Гроздан Спасов Караджов

2. Силви Кирилов Петров

3. Петко Ангелов Кущирев

4. Силвия Здравкова Бакърджиева

5. Данаил Антонов Вълков

6. Недялко Пейчев Недялков

7. Николай Русков Русенов

8. Александър Костадинов Илиев

РИК – Хасково регистрира днес още листите на ПП ГЕРБ-СДС, ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА“, ПП „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ и ПП „БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ“.

ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА“

1. Таня Николова Гочева

2. Стоян Людмилов Арабаджиев

3. Стефан Маринов Димитров

4. Георги Николов Гарванов

5. Милена Иванова Стефанова

6. Иван Кирилов Митев

7. Мария Стоилова Жечева

8. Дамяна Грозева Хаджинонева

9. Георги Петев Георгиев

10. Нелка Грудева Георгиева

11. Иван Тенев Чанков

ПП „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“

1. Желю Добромиров Желев

2. Станислав Добчев Василев

3. Елена Неделчева Ангелова

4. Никола Ели Декало

5. Кирил Тодоров Аспарухов

6. Ангел Георгиев Георгиев

 

ПП „БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ“

1. Стефан Георгиев Сталев

2. Стоян Иванов Тодоров

3. Станислава Величкова Николова

4. Валентин Асенов Христов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button