Хасково

ВиК и ремонти сред приоритетите на „Демократична България“ в Хасково

Доскорошният областен управител Катя Панева е водач на листата на „Демократична България“ в Хасковска област. Днес от коалицията подадоха документите си за регистрация в РИК.

Личната ми кауза е да продължа започнатото като народен представител в 45 и 46 Народно събрание и като областен управител, коментира след регистрацията Катя Панева. Тя се обяви за скорошното завършване на ремонтите по автомагистрала „Марица“ и Коридор №9, за чието финансиране е настоявала пред регионалното министерство. По нейните думи работата по пътните артерии се извършва в период, когато те са най-натоварени и това трябва да приключи до 30 септември.

Панева ще търси варианти за осигуряване на алтернативно захранване с вода на Хасково. Засега като единствена алтернатива бил заложен язовир „Тракиец“. „Аз не към убедена, че това е правилно, защото той няма акт 16, но тук трябва да се изкажат и ВиК-инженерите“, каза Панева.

Демократична България
Катя Панева

Тя допълни, че с областния управител на Пловдив Йордан Иванов са предложили общините Пловдив и Хасково да бъдат захранени от каскадата Доспат – Въча. Направена е комисия, която вече функционирала и Панева е предложила от Хасковска област в нея да участва ВиК-инженер. Това обаче била една дългосрочна инвестиция, която можела да се направи само от държавата в рамките на 10 г. „Опитахме се да го заложим по европейските проекти, но там е трудно да се заложи такава дългосрочна инвестиция“, посочи водачката на листата. Според нея не може и непрекъснато да се увеличава цената на водата в Хасково, а да няма никакви инвестиции в общините.

„Демократична България“ както винаги ще води положителна предизборна кампания, допълни Катя Панева. Тя изрази и разочарованието си, че за пореден път виждала, че гражданските квоти в листите са се превърнали в бизнес квоти. По нейните думи народните представители трябва да защитават интересите на народа. В листата на „Демократична България“ имало доказани професионалисти, еколози и икономисти от цялата област. „Надявам се да успеем да стигнем до повече хора и да имаме един добър резултат“, каза в заключение водачът на „Демократична България“.

Демократична България

Кандидатите за народни представители на коалиция „Демократична България“:

1. Катя Панева – Народен представител в 45 и 46 Народно събрание, Областен управител на област Хасково

2. Иван Ванчев – Застраховател. Представител на „Зелено движение“

3. Тодор Ташев – Адвокат, член на Хасковската адвокатска колегия

4. Тома Белев – Еколог, бивш зам.-министър на МОСВ

5. Антони Пашов – Технологии на електронното производство

6. Георги Апостолов – Кинолог

7. Стефан Аврамов – Природозащитник. Ветеринарен лекар

8. Антония Станилова Станилова – Икономист

9. Румяна Атанасова Бозукова – Физик

10. Веса Стефанова Ходжева – Публична администрация

11. Димитър Константинов Иванов – Икономист

12. Георги Димитров Ганчев – Земеделски производител

13. Васил Митков Василев – Икономист

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Миро
Миро
30.08.2022 13:21 13:21

Кой е този с шортите на Борусия Дортмунд? Искам да гласувам за него с преференция!

Ленко
Ленко
30.08.2022 14:18 14:18

Само Георги Гопито и Катя са с акъла си. Всички други са с психически разстройства. Типично за бившите СДС активисти да са агресивни скандалджии.

Милен
Милен
30.08.2022 15:07 15:07

Нищо не свършиха.Празни думи и обещания.Ама то само като видиш лицата на младите в партията хора с история и минало

Chubaka
Chubaka
31.08.2022 8:50 8:50

Жив зян мокра слама. Жената на Ташев наглежда в Областна администрация и точи ножа

Back to top button