Любопитно

Изложба, интерактивна книга и концерт на Нина Николина в Димитровград

Празничната програма на Димитровград продължава днес от 11 часа в Градска библиотека „Пеньо Пенев“ с представянето на интерактивната книга „Тиктокология: Тикток енциклопедия“.

Инфлуенсърите Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци тръгват на турне, посветено на единствената интерактивна енциклопедия на тема ТикТок културата. Авторите ще чакат своите почитатели в библиотеката.

От 18 часа в Историческия музей е изложбата „Духът на маслодайната роза“. Тя включва представителни експонати от фонда на ИМ „Искра“ в Казанлък и презентира традиционния за Казанлъшкия край поминък за последните над 300 години – инсталация за варене на розово масло и розова вода, съдове за съхранение и износ на розово масло, предмети, показващи историята на търговията с розово масло през XIX и XX век.

Най-новият спектакъл на Нина Николина „JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ ще е от 20:30 часа на площад „България“. В този концерт-спектакъл се срещат традиция и съвременност, музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

На сцената с Нина Николина са Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button