Хасково

100 нови свободни работни места, стягат трудови борси в Хасково и Димитровград

100 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 11 учители, слухово-речев рехабилитатор на деца с увреден слух от 2 до 7 г., училищен психолог, трима сервитьори, касиер на обменно гише, охранител, двама оператори за въвеждане на данни, двама продавачи, 4 работници за полагане на фаянс и теракота, 4 зидари, двама експедитори на стоки и товари, двама завеждащи административна служба, снабдител, склададжия на 1 000 лв. заплата, пазач-портиер, чистач, пакетировач.

В Свиленград имат нужда от 9 учители, 12 общи работници, двама заварчици на 1 051 лв., двама шофьори на товарни автомобили и 4 машинисти на пътно-строителна техника на същата заплата.

В Димитровград местата са за 4 учители, бетонджия, шивач, 10 монтажници на кабелни инсталации. В Ивайловград се търсят 3 учители, двама оператори на парни и водогрейни съоръжения, двама чистачи, в Любимец – учител и продавач, в Харманли – учител, психолог, управител на бизнес услуги, в Стамболово – учител, в Тополовград – 3 учители.

През септември в региона предстоят две общи трудови борси. В Хасково безработните ще могат да се срещнат с бизнеса на 20 септември от 11 часа на площад „Градска болница“ №3 до Регионалната служба по заетостта, а в Димитровград на 27 септември от 10 часа на площад „България“ №1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button