Хасково

Голям пожар в тютюнев склад в Хасково, след това пламна и къща – ВИДЕО

Голям пожар избухна тази вечер в постройка от тютюневите складове до хасковската спортна зала „Спартак“.

Сигналът беше подаден около 19:30 часа. Първият екип на пожарната е заварил покривът на сградата в пламъци. На място пристигнаха пожарни от Хасково и Димитровград. Районът около залата беше обвит от дим. Пушекът се виждаше от целия град.

ПожарОгнената стихия беше овладяна за около час, като имаше опасност големите пламъци да се прехвърлят на съседните сгради. Първоначалният оглед показа, че постройките в съседство не са засегнати. На място се събраха много хора, въпреки опасността.

ПожарПредстои изясняване на причините за пожара. Живеещи и работещи в района разказаха пред Haskovo.info, че в изгорялата сграда са влизали клошари.

Преди години в същата постройка също имаше пожар, но много по-малък, който бързо беше погасен.

Две пожарни гасиха тютюнев склад срещу зала „Спартак“

ПожарМинути след като пожарът беше овладян, пламна втори. Стара необитаема къща се запали в хасковския квартал „Куба“. По-късно вечерта пожар избухна и в друга къща в района на съдебната палата.


guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАMaMA
МАMaMA
16.09.2022 23:21 23:21

Това не са ли палежи?

Целия град знае всички ММълчат
Целия град знае всички ММълчат
16.09.2022 23:54 23:54

Утре сутрин след като се надишате с чист въздух и станете независими журналисти пишете СЕРИЯ ОТ УМИШЛЕНИИ ПАЛЕЖИ НА СГРАДИ В ГРАДА. я паркинг я кооперация каквото изникне

Анонимен
Анонимен
17.09.2022 0:02 0:02

умишлени са палежите, след като се докаже от органите на реда. ти видя ли кой ги запали, че говориш глупости? всички можем да предполагаме, но не и да твърдим убедено нещо, което е само предположение

Бебо
Бебо
17.09.2022 1:16 1:16

Хванаха ли пиромана ?
МВР да си свърши работата?

ТЕТ
ТЕТ
17.09.2022 9:45 9:45

Де’ба ще да е един и същи бездомник, който обикаля и „случайно“ подпалва складове на апетитни места в София, Пловдив, Хасково….

Back to top button