Любопитно

Звездите на Музикалния театър гостуват в Хасково с „Grand Cancan – Великата оперета“ – ВИДЕО

Звездите на Националния музикален театър „Стефан Македонски“ – София ще гостува в Хасково с премиерното заглавие от своя афиш „Grand Cancan – Великата оперета“.

Спектакълът ще е на 29 септември от 19 часа в читалище „Заря“. Предният ден той ще се играе в Кърджали.

Оперетата – вечна и обичана, вълнуваща сърцата и душите на много поколения, ще се появи пред публиката в пълния си блясък. Празничен заряд и незабравими емоции ще подарят звездите на театъра със своите изпълнения на най-известните шедьоври от съкровищницата на световната оперетна класика.

КонцертФантастична и спираща дъха хореография, феерични костюми и стилна сценография допълват парада от оперетни хитове на Офенбах, Калман, Лехар и Щраус, събрани в едно бляскаво шоу, в което главният герой ще бъде огненият и завладяващ КанКан, казват от театъра.

Солистите, хорът, балетът и оркестърът на Националния музикален театър „Стефан Македонски“ – София очакват публиката на бляскавата премиера „GRAND CANCAN – ВЕЛИКАТА ОПЕРЕТА“. Концерт-спектакълът се посвещава на 120 години от рождението на Мими Балканска и 100 години от създаването на Кооперативен театър.

КонцертДиригент е Юли Дамянов, режисьор на спектакъла е Александър Мутафчийски, хореографи са Татяна Янева и Йоанна Стоянова, хормайстор е Людмил Горчев, Пеньо Пирозов е сценичен дизайнер, а концертмайстор е Мария Кирова.

Участват солистите: Марияна Арсенова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Олга Михайлова-Динова, Теменужка Трифонова, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов и Богомил Спиров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button