Любопитно

Изкуствата си дадоха среща на „Сцената – Копнежа на мечтата“

Спектакълът „Сцената – Копнежа на мечтата“ събра няколко изкуства на новата театрална сцена на площадка „Спартак“ в Хасково.

Художникът Борислав Данев посрещна публиката със своите шаржове. След това зрителите се насладиха на театрално-музикалната импресия на сцената. В представлението участваха актьорите от хасковския театър и рокаджиите от група „Хангар 42“.

КонцертСъс спектакъла беше представена новата сцена на театъра, закупена по проекта „Сцена на края на града“, с който се реализира студентският театрален фестивал в Хасково. Сцената е купена за около 70 000 лв.

Междувременно започна кастинг, в който се търсят 30 младежи на възраст до 29 г., които обичат театъра. Те ще се включат в реализацията на младежки театрално-музикален спектакъл „Рок-зона 29 на път или турнето на репетиционната“. Подготовката ще продължи 9 месеца, след което ще има 5 представления в Хасково и региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button