Регион

Училището в Радиево празнува 140-годишнина

Училището в димитровградското село Радиево – ОУ „Христо Смирненски“, е едно от най-старите и става на 140 г., съобщават от общината.

На тържеството за патронния празник пред паметника на поета в парка пред градската библиотека кметът Иво Димов връчи плакет. „Всяка годишнина означава история, опит, традиции и най-вече утвърждаване. За всички тези години от съществуването си Вашето училище е преминало през различни обществени и политически процеси случващи се в страната, но именно защото образователната институция е стожер, то се е съхранило и се развива“, каза в словото си градоначалникът.

ПразникПоздравления по повод празника поднесоха директорът на училището Ваня Димитрова, началникът на Регионалното управление на образованието Веселина Павлитова.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button