Видео

Жена загина, 4 деца в болница – ВИДЕО

Катастрофа на магистралата36-годишна жена загина, а съпругът й и 4 деца са ранени при катастрофа с гастарбайтери на магистрала „Марица“ в района на Любимец. Заради тежкия инцидент едното платно на аутобана бе затворено в продължение на часове, а движението се пренасочваше през старото шосе Е-80.

36-годишна жена загина, а съпругът й и 4 деца са ранени при катастрофа с гастарбайтери на магистрала „Марица“ в района на Любимец. Заради тежкия инцидент едното платно на аутобана бе затворено в продължение на часове, а движението се пренасочваше през старото шосе Е-80.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
eeeeeeee
eeeeeeee
06.07.2011 8:28 8:28

добре де това става сяка година да измислят някав закон даги пускат на определени часове

tita
tita
06.07.2011 11:24 11:24

защо няма патрулка и линейка на поста до с. Подкрепа

tita
tita
06.07.2011 11:33 11:33

ако може Борисов и Цветанов да дойдат да дежурят на полицейския пост , за да видят какъв е трафика па Е-80
само ДАЙ дебне всеки ден товарните камиони и си пълнят джобовете- боляровеца на първо място.Камерата на поста трябва да гледа надолу и встрани , а не напред…..Да поставят две нови камери и Борисов да дойде да отреже 2000 и незнам си коя лента….за колекцията си

Back to top button