Любопитно

Планират възстановки на битката при Клокотница

Ротарианци работят по провеждането на възстановки на битката при Клокотница. Това е обявено на днешната среща между областния управител Минко Ангелов с представители на Ротари Интернешънъл и Ротари клуб – Хасково, съобщават от областната администрация.

Президентът на Ротари клуб – Хасково Христина Хубенова е каза, че предстои изготвянето на идеен проект за Битката при Клокотница, която се е провела на 9 март през 1230 г. Според ротарианци значимото събитие трябва да се популяризира. След 8 години се навършват 800 г. от битката.

СрещаСпоред дистрикт гуверньорът на Дистрикт 2482, Ротари Интернешънъл Виолина Костова би било чудесна идея да се провеждат възстановки на годишнините от събитието. Минко Ангелов е заявил, че областната администрация подкрепя инициативата.

Усилията на ротарианците в момента били насочени към реализирането на проекти, полезни за младежите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button