Видео

Пожар за малко да погълне село – ВИДЕО

Пожар край Гарваново19 пожара гасиха огнеборците в хасковска област днес. В акциите са включени всички служители на областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Въпреки това в късния следобед е извикано подкрепление от Пловдив и Кърджали. Към момента най-сериозно е положението в горите край харманлийското село Изворово, където гасенето продължава. По-рано през деня огънят заплаши хасковското село Гарваново.

19 пожара гасиха огнеборците в хасковска област днес. В акциите са включени всички служители на областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Въпреки това в късния следобед е извикано подкрепление от Пловдив и Кърджали. Към момента най-сериозно е положението в горите край харманлийското село Изворово, където гасенето продължава. По-рано през деня огънят заплаши хасковското село Гарваново.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dani
dani
21.07.2011 17:55 17:55

bez tqhna pomosht pojarnata e bosh laf.mejdu drugoto koi umen selqnin e poiskal pari ,za da pomaga v gaseneto?

Back to top button