Хасково

Хасковските полицаи почетоха паметта на загиналия си колега на границата

Хасковските полицаи отдадоха почит на загиналия вчера 32-годишен младши инспектор Петър Бъчваров. Той беше смъртоносно ранен край село Голям Дервент. Днес в община Елхово е обявен Ден на траур.

По обяд служители на МВР се събраха пред полицейските управления в цялата страна. Те запазиха минута мълчание в памет на колегата си.

Полицаи
Владимир Даскалов

Председателят на хасковското дружество на Синдикалната федерация на служителите в МВР Владимир Даскалов призова за законодателни промени и за ново въоръжение, защото сега 99% от полицаите били с пистолет „Макаров“ от 50-те години на миналия век.

„Трябва да си много добре подготвен, за да може патрул от двама човека с пистолети по 16 патрона да задържи група от 50 мигранти в гориста местност“, посочи Даскалов и пожела на колегите си да се прибират живи и здрави при семействата си след всяка смяна.

Полицаи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button