Видео

Симеоновград 3 месеца по-късно – ВИДЕО

Симеоновград 3 месеца по-късноПовече от 3 месеца родителите на загиналите младежи в Симеоновград чакат наказание за виновните за жестоката катастрофа на Великден. Според тях единственият вариант да намалеят жертвите от войната по пътищата е да има законови промени и сурови наказания за шофьорите.

Повече от 3 месеца родителите на загиналите младежи в Симеоновград чакат наказание за виновните за жестоката катастрофа на Великден. Според тях единственият вариант да намалеят жертвите от войната по пътищата е да има законови промени и сурови наказания за шофьорите.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ina
ina
05.08.2011 20:20 20:20

dojivoten zatvor za vinovnicite stiga veche ISKAME SPRAVEDLIVOST NEKA POMOGNEM KATO PODKREPIM RODNINITE NA ZAGINALITE DECA

божо
божо
06.08.2011 0:44 0:44

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ПО ДОЛУ НАПИСАНОТО :
в т.нар държава/абсурдистан , дупколандия и ……… и ……………../ на никой политик не му пука , а никоя институция не поема отговорност и за това нито в мъката Ви , нито в стремежа Ви да търсите справедливост няма да получите нещо от тях .Ще Ви подкрепяме всячески.

...
...
08.08.2011 12:42 12:42

Наказанието е едно ,или доживотен или кат излезне от зандана СМЪРТ !!Експертизи ще ми праят тоя с 1,7 промила убива 6 човека експертизи ще правят и ще чакът !Нема такава ДЪРЖАВА !!!

mimi
mimi
09.08.2011 20:07 20:07

Какво чакат, та не го осъдят вече! И за тези двете жертви от оня ден на тротоара в София? Щяли да ги глобяват, чувам!!!??? Изтреблението на народа въви по план!

Back to top button