Хасково

Деца и родители купиха храна за животните в зоологическата градина в Хасково

Деца и родители закупиха храна за животните в зоологическата градина в Хасково.

Малчуганите-добротворци са от четвърта Б група „Пчелички“ от Детска градина 19 „Щурче“. По инициатива на директора Христина Петкова и учителите от групата Петя Недялкова и Мария – Михаела Желязкова в градината беше поставена кутия, където родителите да дарят средства за закупуването на храна за животните от зоопарка. Акцията е част от проекта им „Подай ръка и предай нататък“. Храната е закупена след предварителна заявка и консултация с директора и ветеринарния лекар на зоокъта.

ДецаДецата занесоха храната в зоологическата градина, а от ръководството им изнесоха беседа за начина на живот, хранене и грижи за обитателите на зоопарка. Директорът Веселин Ахтаров благодари на децата, учителите и родителите за добрината и ги увери, че те вече са част от екипа на зоопарк Хасково.

Деца

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.11.2022 18:49 18:49

Адмирации за благородния жест от децата и родителите, към животинките !

Back to top button