Любопитно

Танцьори от „Галаксико“ с приза за най-добър дует на Балканската танцова спартакиада

10-то юбилейно издание на Международния танцов конкурс „Балканска танцова Спартакиада“ за купа Търновска царица се проведе във Велико Търново.

Възпитаниците на ОЦТИ „Галаксико“ – Димитровград – Габриела Антонова и Мартин Димитров, участваха със солови и дуетни изпълнения в разделите за Класически балет, Неокласика и Характерни танци.

Мартин Димитров грабна първите места в раздел Класически балет с изпълнение на вариация от балета „Лебедово езеро“ и „Грузински характерен танц“ в раздел Характерни танци.

БалетВ раздел Неокласически балет Габриела Антонова завоюва златен медал с танца си „Полетът на пеперудата“, похвалиха се от „Галаксико“.

В категория дуетни изпълнения в раздел Класически балет, Габи и Марти станаха също златни медалисти с Гранд Па Де Дьо от балета „Лешникотрошачката“. В раздел Характерни танци, в категория дуети, с танца си „Грузински вихър“, отново завоюваха златните медали.

Габриела Антонова и Мартин Димитров получиха отличие за най-добър дует от международното жури на Балканската танцова Спартакиада с участието на деца от цялата страна и от Румъния и Молдова.

Балет

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button