Регион

Иззеха над 1 000 литра нелегално гориво, алкохол и цигари в Хасковска област

Нелегално гориво, алкохол и безакцизни цигари са открити при полицейска операция, проведена вчера в Харманли, Димитровград и Любимец, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи около 19:30 часа в Любимец са иззети около 1 180 литра гориво без документи за произход. Това е станало при проверката на товарен автомобил Мерцедес, собственост на 50-годишен мъж. В колата е намерен бидон с вместимост 1 000 литра пълен с дизелово гориво, 3 туби с около 30 литра и няколко по-малки, също пълни с гориво.

Цигари и алкохол без бандерол са иззети от магазин в Харманли. В складово помещение под търговския обект, собственост на 47-годишен мъж са намерени 34 литра алкохол и 400 цигари.

В Димитровград полицаи са проверили имот на 51-годишна жена във вилна зона „Габера“. Конфискувани са 1 900 цигари и 675 грама нарязан тютюн без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button