Регион

Повдигнаха обвинение на бащата, пратил директорка в болница. Той твърди, че не я е удрял

Прокуратурата е повдигнала обвинение за причиняване на средна телесна повреда на длъжностно лице срещу 43-годишния родител от Свиленград, който ударил директорката на детска градина „Радост“ преди седмица. Наказанието по закон е от 2 до 10 години, съобщи днес наблюдаващият прокурор Стефка Стоянова.

Тодорка Чанкова – Хърсева беше оперирана в „Пирогов“ след счупване на тазобедрена става при падането. Случката е от 15 ноември. Предисторията е от началото на месеца. Тогава Красимир Вучков подава жалба, че срещу детето му е упражнено насилие в детската градина. Комисия излиза с извод, че такова няма. Отричат и учителките.

Свиленград
Красимир Вучков

Преди седмица бащата идва в градината, за да търси обяснение. На вратата е директорката. Г-жа Хърсева беше вътре, бащата беше отвън и като я удари тя падна и ударът беше много тежък, разказва главният учител в ДГ „Радост“ Златка Иванова. Тя не може да си обясни агресията. Казва, че всички идват със страх на работа. Днес за да подкрепят колегите си се събраха учители от всички учебни заведения в града.

Вучков твърди, че не е удрял директорката. Тя паднала докато се опитвала да затвори вратата. Той дори има съмнения, че фрактурата й не е реална.

Самата Тодорка Чанкова – Хърсева вече е добре и днес ще бъде изписана от болницата, каза кметът на Свиленград Анастас Карчев. Той допълни, че това е първият подобен случай в историята на детските градини и ясли в общината, където в момента има 800 деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко
Васко
21.11.2022 16:42 16:42

А защо не пуликувате удостоверението от д-р Христо Еленски, че детето е малтретирано?

Гост
Гост
21.11.2022 20:20 20:20

Защо, не пуснете записите от камерите?

ВАНЯ
ВАНЯ
22.11.2022 10:06 10:06

Детето е малтретирано от БАЩАТА!!Не от учителките,не в градината!!!Така ли не го разбрахте,а само лаете!!Детето живее в мизерия,отглеждано от наркоман и всеки ден е бито и пребито,защо се напикава без причина??КАк в тоя нашия малък град търсите смао интрига,а не виждате същността на проблема!!И за да намери изход от ситуацията т.н. „БАЩА“ намери изкупителна жертва в лицето на г-жа Хърсева .за да избегне вниманието върху себе си!!Отворете си очите !!

Яна
Яна
22.11.2022 15:14 15:14
Отговор до  ВАНЯ

А вие имате ли доказателства , че е наркоман и бие детето, че го обвинявате така директно.

Виктор
Виктор
07.12.2022 6:44 6:44
Отговор до  ВАНЯ

Явно сте жалка гербаджиска подлога ядяща от държавната хранилка и подкрепяща насилие над дете.. може да проверите в интернет че изпратените от кмет и прокуратура не са установили нито едно от вашите недоказани твърдения гнусна миризливке ,но за сметка на това са вписали че в разговор с детето то им е инжектирано и са гледали видеоклип как детето разказва за побоя

Back to top button