Спорт

Стягат благотворителна боксова гала вечер в Свиленград

Свиленград ще бъде домакин на благотворителна боксова гала вечер, съобщават от общината.

Тя ще е на 9 декември от 19 часа в Спортната зала. Събитието е от веригата Национална боксова лига. Галавечерта се реализира в Свиленград по идея на кмета на общината арх. Анастас Карчев и президента на Българската федерация по бокс и вицепрезидент на Българския олимпийски комитет Красимир Инински.

Зрителите ще имат възможност да се насладят отблизо на играта на осем от българските боксови национали – шесткратният европейски шампион Даниел Асенов – Тайсъна, Уилям Чолов, Радослав Росенов, Хавиер Ибанез, Йордан Морехон, Кристиян Николов, Рами Куиан и Никита Горбатенко. Те ще бъдат водени от националните треньори Жоел Арате и Александър Александров. Нашите боксьори ще премерят сили с противници от чужбина – Косово, Молдова, Румъния, Гърция и други.

Част от събраните средства ще постъпят в социален фонд, създаден от кмета на Свиленград за нуждаещи се деца от общината.

Всички желаещи да наблюдават срещите вече могат да си закупят покани на цена от 20 лева в Спортна зала – Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button