Регион

12 пострадали от автобусната катастрофа все още са в болниците в Хасково и Харманли

12 от пострадалите при автобусната катастрофа в неделя вечерта край свиленградското село Младиново все още се лекуват в болниците в Хасково и Харманли.

В МБАЛ – Хасково са 8 от пациентите, като всички са в добро състояние. В болницата в Харманли са четирима от по-леко пострадалите, а всички, които бяха приети в МБАЛ – Свиленград вече са изписани.

Haskovo.info припомня, че тежкият инцидент стана около 18 часа на завой и мокър от дъжда път. Бургаският автобус, управляван от 51-годишен шофьор се е прибирал от екскурзия в Гърция и е паднал в дере. Загина 68-годишна жена, а 19 пострадали бяха настанени в болниците в Хасково, Свиленград и Харманли. 17 души изкараха нощта в кметството в Младиново.

Вчера в МБАЛ – Хасково бяха здравният министър Асен Меджидиев и кметът на Бургас Димитър Николов. Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов каза, че се разследват две версии за катастрофата – човешка грешка или техническа неизправност.

След приключване на огледите вчера автобусът беше изтеглен от дерето с тежка верижна машина, предоставена от Община Димитровград. След това движението по пътя беше възстановено.

Жена загина, а 19 са в болница след катастрофата с автобуса край Младиново – ВИДЕО

Две са версиите за катастрофата с автобуса, всички ранени са в стабилно състояние – ВИДЕО

Изписват и настаняват в бургаски болници ранените при автобусната катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.12.2022 16:05 16:05

Викайте Динко,тая работа не е за Димитров

Анонимен
Анонимен
15.12.2022 9:17 9:17
Отговор до  Анонимен

Абе викнахме Динко , но не става и затова извикахме Димитров

Back to top button