Хасково

Откриха благотворителния базар за Гого и Дани в хасковския съд

Благотворителният Коледен базар „От деца за деца“ беше официално открит преди обяд във фоайето на първия етаж на съдебната палата в Хасково.

Инициативата ще продължи три дни – до 16 декември. Тя се организирана съвместно от Окръжен съд – Хасково, Районен съд – Хасково, децата от Арт школа „Дъга“, Школа по етнография и история, Клуб по фотография при Младежкия център.

Целта на благотворителния базар e събиране на средства за лечението на 3-годишния Гого и 5-годишния Дани. Гого е с диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия, за които е нужна скъпоструваща рехабилитация в Турция. Дани страда от остеосарком и също се нуждае от средства за лечение.

Базарът с красивите произведения на младите таланти беше открит от председателя на Окръжен съд – Хасково Миглена Тянкова и председателя на Районен съд – Хасково Пламен Георгиев.

Те благодариха на децата, че са се включили в благородната кауза и на съдебните служители, които също са изработили красива украса. „Доброто не е в никоя сграда, а в нашите сърца“, каза Пламен Георгиев и призова всички да подкрепят инициативата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.12.2022 13:34 13:34

Ех,няма спиране тази жена бе!

Back to top button