Регион

Министърът награди началника на ГКПП „Капитан Андреево“

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди с „Почетен знак на МВР“ II степен главен инспектор Емил Гочев – началник на ГКПП „Капитан Андреево“.

В сградата на министерството бяха наградени отличилите се през годината служители. Днес се навършват 135 години от обнародването на първия у нас Закон за пограничната стража.

Отличието получиха още комисар Димитър Чорбаджиев – директор на РДГП – Русе и Костадин Костадинов – началник на отдел „Човешки ресурси“.

С „Почетен знак на МВР“ III степен са отличени старши комисар Радослав Кулеков – заместник-директор на ГДГП, комисар Румен Бакърджиев – зам.-директор на РДГП Аерогари, комисар Любен Николов – началник на СО „Въздушно наблюдение“, комисар Иво Костадинов – началник на отдел „Разследване“, комисар Диана Лилова – началник на отдел НКЦ, Любомир Дилов – началник на отдел „Информационни технологии“ и Валентин Найденов – началник на отдел „Международно гранично-полицейско сътрудничество“.

Парична индивидуална награда получиха 10 гранични полицаи. С парична колективна награда са отличени 18 служители от отдел „Човешки ресурси“ в ГДГП. Двама гранични полицаи са наградени от главния секретар на МВР. Главен комисар Росица Димитрова отличи с парична награда 133 служители и с писмена похвала – 57 служители на ГДГП.

„За ръководството на МВР и за мен е удоволствие и привилегия да ви поздравим с празника и да ви връча заслужени награди. От 10 години вие се справяте с безпрецедентен мигрантски натиск. Вие сте хората, които правят така, че да има сигурност, защото сигурност зад границата без сигурност на границата не може да има“, изтъкна министър Демерджиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button