Хасково

Пастрокът убил 4-годишното дете в Хасково остава в ареста

47-годишният мъж, задържан за убийството на 4-годишно дете в Хасково, остава за постоянно в ареста, съобщават от Хасковския окръжен съд.

Haskovo.info припомня, че убийството беше извършено в нощта срещу 24 декември в квартал „Република“. Наскоро излезлият от затвора за дрога мъж е обвинен, че е пребил до смърт момченцето на втората си жена, която също е в хасковската болница с травми.

Съседи разказаха пред Haskovo.info, че обвиняемият е бил агресивен и към първата си жена, от която имал три деца. Те поискаха тежко наказание за мъжа. Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 15 до 20 г. или доживотен затвор без право на замяна.

Според хасковските магистрати може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението. Завишена е опасността той да се укрие и да извърши друго престъпление, поради което остава в ареста.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Излязъл от затвора уби от бой 4-годишно дете, майката в болница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Свети Петър
Свети Петър
26.12.2022 18:15 18:15

А защо няма снимка на този мил човечец?

Jivko
Jivko
26.12.2022 20:02 20:02

Mnogo grozen mangalin. Sram I pozor za kv.Republika..

Back to top button