Хасково

Верижна катастрофа на натоварено кръстовище в Хасково

Верижна катастрофа с три коли стана следобед на натовареното кръстовище между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ в Хасково.

Автомобилите са се движили в посока центъра на града. Ударили са се микробус и две леки коли.

КатастрофаВодачът на буса разказа пред Haskovo.info, че пред него на зелен светофар са се движили две коли, като едната се е опитала да направи ляв завой, а другата е намалила скоростта внезапно. За да не се блъсне в колата отпред шофьорът на буса набил спирачките и успял да избегне удара. В микробуса отзад обаче се ударил Нисан, а в него Мерцедес.

КатастрофаПри произшествието няма пострадали, а само материални щети. Движението в района беше затруднено до разчистването на колите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.12.2022 20:16 20:16

Хасково нет са спрели коментари. Затова ползвам само и единствено хасково инфо. Уния не обичат хората да изразяват мнението си.

Аман
Аман
27.12.2022 20:44 20:44

КакОв е най-сигОрниЙ начИн да Отвориш капакот на „Мерцедесот“?
Шибни го у“Нисан Микра“….отзад .

Заман
Заман
28.12.2022 11:57 11:57
Отговор до  Аман

И предизвиква тотална невъзможност за отваряне на „петата“ врата и нов „дизайн“ на задната броня на „Микра“-та.

Тъпанаре
Тъпанаре
28.12.2022 20:50 20:50

В правилника има спазване на ДИСТАНЦИЯ, пишете в google какво значи! Трябва ли да се стига до грандиозни новини, за малоумниците с кокоши мозък?! За съжаление кокошият мозък е по-умен от тях….

Back to top button