Хасково

Пожарната отводнява мазета в Хасково, търси се авария

За пълни с вода мазета на къща на улица „Георги Кирков“ 29 в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Собственикът на имота Павел Минчев разказа, че проблемът е от тази сутрин. Подадени са няколко сигнала до ВиК. В ранния следобед пристигна екип на пожарната, който започна отводняването на къщата.

АварияЕкип на ВиК пристигна на адреса малко след 16 часа. Първоначалната преценка беше, че няма авария. Междувременно сигнали към ВиК са подадени и от съседни улици, които са наводнени от стичащата се при изпомпването вода. Това наложи екипът на ВиК да бъде изпратен повторно на място.

АварияМинчев каза, че преди години пак са се наводнили мазетата и тогава причината е била в авария на стария водопровод в пресечката. По тази причина той предполага, че и сега има авария. Мъжът е категоричен, че ще съди ВиК ако от дружеството не разрешат проблема.

Авария

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Инкасаторка
Инкасаторка
29.12.2022 17:16 17:16

В иК Хасково работи до обяд .След обяд са на частното .

Нещо НАМИРИСВА
Нещо НАМИРИСВА
29.12.2022 19:14 19:14

Значи се търси мистериозна авария и такава не се намира, при положение че количеството вода дето шурти, както се вижда от снимката, не е малко. Много мистериозна работа. Или някой Ганя сам си е забравил кранчето, а после търси кой да обвини, за да му покрие щетите. Щото е по-лесно и още по-лесно ще обвиним вЕикАтО.

Иван
Иван
29.12.2022 21:44 21:44

Отводняват една къща.Наводняват две. Браво.

Хасковлийка
Хасковлийка
30.12.2022 17:40 17:40

Хайде най-добрият екип, който открива скрити аварии, да действа! Докато някой не осъди ВиК за съсипване на собствеността, няма да се размърдат! Човек цял живот гради дом, накрая тези безхаберници ще го разрушат! Водата от скритите аварии отива в основите на къщите и ги подкопава, разрушава и тротоарите, а там е засегната общината! Безхаберие! Живват от избори до избори!

Back to top button