Регион

Три села с мобилни пречиствателни станции, подменят и водопроводи

Община Симеоновград проведе пазарни консултации за доставка и монтаж на автоматични мобилни пречиствателни станции на питейна вода за три села, както и за подмяна на водопроводи.

Пречиствателните станции са за селата Троян, Свирково и Навъсен. Инсталираната им електрическа мощност не трябва да надвишава 20 kW. Модулната система за пречистване на питейната вода е инсталирана в 20-футов модифициран контейнер.

Системата ще включва различни филтрационни материали и модул за ултрафилтрация за отстраняване на бактерии, вируси и други патогени.

Най-ниска цена е предложила фирмата „Еко Аква Пур“ – 1 990 800 лв. с ДДС.

За подмяната на водопроводи от водоем Свирково до селото и от водоем Навъсен до селото най-ниска цена е предложила „Актив Билдинг Инк“ – 1 121 929 лв.

Общината е кандидатствала за финансиране по проект за изграждане, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни системи и съоръжения в населени места под 2 000 жители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button