Любопитно

Наградиха най-добрите фотографи от конкурса „Хасково – светла коледна приказка“

Победителите във фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка“ бяха наградени на церемония в зала „Хасково“.

Haskovo.info припомня, че жури в състав фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев оцени 25 автори, които участваха с 61 снимки. Всички бяха поздравени от журито и кмета Станислав Дечев.

С най-много реакции наградата за любима снимка на потребителите на фейсбук спечели Коледната елха на 8 Б клас в ПГДС „Цар Иван Асен II. Втората награда на публиката за най-много реакции в инстаграм е за Шукри Юсуф и снимката „Коледни светлини“.

НаградиНаградата за Най-красива украса на коледно дърво спечели Арменуи Печоян, Берен Мюмюн е победител в категорията Най-красива украса на градина или двор. Частна фирма е на първо място за Най-красива украса на сграда-офис, търговски обект, обществена сграда.

16-годишната Тиана Заркова спечели наградата за Най-емоционална коледна снимка, а нейната връстничка Ева-Мария Кирилова е с наградата за Коледен домашен любимец.

Наградата на Дядо Коледа е за Ралица Димитрова. Николай Попниколаев спечели голямата награда на журито с три коледни портрета. Наградата на Кмета на Община Хасково е за Кирил Пенев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button