Регион

Окончателно: 17 г. затвор за жестоко убийство на жена в Димитровград

Върховният касационен съд остави в сила 17-годишната присъда за Петко Панков за убийството на хазяйката си Диана Тодорова на 62 г. от Димитровград, съобщават от Апелативен съд – Пловдив.

Haskovo.info припомня, че жената беше убита на 26 юни 2020 г. след нанасяне на множество удари с френски ключ. Жестокото убийство станало при скандал за прегоряла наденица. Жената била шизофреничка и периодично влизала в болница за лечение.

Панков оставил наденицата на скарата, казал на жената да я наблюдава и излязъл до магазина. Като се върнал видял, че наденицата е прегоряла и се разразил скандал, при който той нанесъл на жената десетки удари с френския ключ, от които тя издъхнала.

Мъжът се притеснил и се обадил на спешния телефон 112. Тестът с дрегер е отчел 1.5 промила алкохол. Той е с множество криминални регистрации и осъждания за закана за убийство, кражба и шофиране в нетрезво състояние.

Решението на ВКС е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button