Хасково

Сигнали за разбита улица, изтрита пешеходна пътека и проблеми с уличното осветление в Хасково

За дълбоки дупки по хасковската улица „Мургаш“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Живеещите в района настояват за ремонт, защото си трошат колите по разбитата улица. Там имало и опасно дълбока улична шахта.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че ще направят оглед на улицата и дупките ще бъдат запълнени със студена асфалтова смес. Иначе, шахтата е на ВиК и от водното дружество носят отговорност за нейното състояние.

УлицаМеждувременно шофьори сигнализираха за лошото състояние на пешеходната пътека на улица „Драгоман“ до комплекс „21 век“, която е изтрита и липсва пътен знак. „По-голямата част от пешеходните пътеки в града са в такова състояние и застрашават живота на гражданите особено в зимния период, когато се стъмнява по-рано и е намалена видимостта. Да не говорим че осветените пътеки се броят на пръсти“, се казва още в сигнала.

Хасковлии алармираха, че отново не светят лампи по улица „Добруджа“ в района на пресечката с улица „Бяло море“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоян
Стоян
23.01.2023 13:52 13:52

Ул. Гюмюрджина точно след роял уош автомивката, веднага вдясно баш в завоя е като след бомба вече десетилетия. Плюс 3 броя изоставени чуреещи автомобили на същото място. Двата са долу точно в завоя, третия е най-горе до кофите плюс за бонус си живуркат 3 бездомни кученца от миналото лято. Бих обобщил горното, като „Европа в 50 метра“. Дет се вика – заеби… безброй оплаквания до общината – резултат никакъв. По нито един от казусите. Само за кучетата споменаха на дежурния телефон, че община Хасково нямала параграф по който да работи с бездомните псета. Т.е оправяйте се кой как намери за добре драги съграждани и съседи

Сляпия кмет
Сляпия кмет
23.01.2023 15:26 15:26

Да дойдат в Болярово да видят какво се казва разбити улици, някъде даже липсват и такива и хората просто си газят през калта, лампите откакто ги смениха уж за по хубаво досега не са светли всички заедно,все една част от квартала или половината е в мрак,един мост ще падне при един хубав дъжд ама кой да ти го мисли,нали всичко това не се случва на центъра пред общината

Back to top button