Спорт

Радослав Русев спечели злато и сребро на турнир в Подгорица

Хасковлията Радослав Русев спечели два медала на турнира по Бразилско Джиу джи цу в Подгорица (Черна гора), организиран от Ajp федерация.

Той изигра 6 срещи и постигна 5 победи. Завоюва златен медал в абсолютна категория без кимона и второ място в категорията до 120 килограма с кимона.

Русев направи победи над двама черногорци, албанец, сърбин и косовец. На финала при тежките не му достигна малко да пребори треньора на македонския отбор, който е с 20 килограма по-тежък.

В турнира имаше състезатели от Черна гора, Северна Македония, Босна, Косово, Сърбия, Хърватия, Германия, Албания, Русия и Украйна.

МедалиУчастието на състезателя до последно висеше на косъм заради обилните снеговалежи в района на Черна гора. Радослав пристигна 10 минути преди затварянето на кантара в спортния център на Подгорица. Това е и първо състезание за годината на хасковския боец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button