Регион

Откриха 27 000 ментета в камион на Капитан Андреево

Близо 27 000 ментета са открити при проверката на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Камионът пристигнал на пункта сутринта на 20 януари. Турският шофьор представил пред митничарите редовни документи за превозваната групажна стока от Турция за Нидерландия.

Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която се установява, че в 426 колета се съдържат стоки, които носят емблеми на световни търговски марки. Открити са 21 010 артикула, по-голяма част от тях текстилни изделия, както и 1 566 чифта обувки и 4 301 чанти, портмонета и колани.

От началото на годината митническите служители на „Капитан Андреево“ са задържали близо 90 000 артикула със знаци на регистрирани търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button