Хасково

ГЕРБ-СДС запазва листата си от последните избори. Добрев: Основният проблем за решаване е инфлацията

„Имаме решение на проблемите на хората. Основният проблем е инфлацията“, каза Делян Добрев, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС за парламентарните избори на 2 април. Листата на партията се запазва същата като на последните избори и беше внесена за регистрация в РИК – Хасково.

Добрев каза, че са амбицирани да постигнат по-добър резултат от последните избори, когато имаха двама депутати в парламента.

„В предходните кампании говорихме повече за местните проблеми, за инфраструктурата, за това какво бихме направили за развитие на градовете и за цената на горивата. Не се отказваме от това. Виждате, че откакто Промяната ги няма горивата паднаха с близо 1 лв.“, посочи областният координатор на ГЕРБ.

„Но освен това най-важната тема след изборите на 2 април е темата за инфлацията. Тази инфлация става нетърпима, ние всички обедняваме ежедневно. Цените ежедневно растат, те са по-високи отколкото цените в Европа. А както всички знаят доходите са много по-ниски“, каза Добрев.

ГЕРБ
Делян Добрев

Делян Добрев направи съпоставка, че при 10-годишното управление на ГЕРБ инфлацията е била между 0 и 2%, а сега всяка година е с двуцифрени размери и е сравнима с тази през 1997 г. Според него е абсурдно едно и също прясно мляко в хранителните вериги в Европа да е 1 евро, а в България да е 4 лв.

„Какво ще обяснят от Промяната на избирателите, защо в хранителните вериги в България, цените са по-високи отколкото в Европа. Ето този феномен преди Промяната го нямаше и те трябва да обяснят, каква е тази промяна, която направи живота толко скъп. А ние ще обясним какво ще направим, за да се върне нормалността в икономическите отношения в България“, допълни той.

По неговите думи решението не е в разхитителни бюджети, каквито е имало през последните няколко години, а в предприемане на действия, за да я няма тази инфлация.

ГЕРБ„Аз се надявам следващи парламентарни избори да няма скоро. До нищо добро не доведоха избори след избори в последните 2 г. Не може на всеки 3 – 4 месеца ние в България да правим избори. Следващите избори се надявам да са само местни, а до следващия парламентарен вот да минат поне година – две, за да се нормализират нещата в страната“, завърши Делян Добрев.

КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБСДС ХАСКОВСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН

 

 1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково икономист

Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 и 48 НС. Председател на Комисията по енергетика, член на Комисията по бюджет и финанси в 48 НС. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

 1. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец – ветеринарен лекар

Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45, 46, 47 и 48 НС. Член на Комисията по земеделието, храните и горите и на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

 1. Деян Красимиров Иванов- ГЕРБ Димитровград – електроинженер

Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ  „Тодор Каблешков“. Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници, 2017- 2018  е председател на СД на БНЕБ- ЕАД.

 1. Иван Величков Минев – гражданска квота – юрист

Иван Минев е от Хасково. Завършил е право в Югозападния университет, владее английски и френски език. Член на Адвокатска колегия Хасково от 2012 година, втори мандат член на Дисциплинарния съд към Адвокатска колегия Хасково. Общински съветник в Общински съвет Хасково, председател на Постоянната комисия по обществен ред и законност. Семеен с две деца.

 1. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли – ветеринарен лекар

Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

 1. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград – икономист

Божидар Петков е от Димитровград. Магистър по „Икономика и управление“ в Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

 1. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково – финансист

Евгения Ангелова е от Хасково. Магистър по финанси от University of Miami, САЩ, магистър по бизнес администрация (МВА) от American InterContinental University, Великобритания, бакалавър по международен мениджмънт от Pace University, САЩ. Областен координатор на Жени ГЕРБ Хасково. Депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и Комисията по външна политика. Зам.-председател на Общински съвет Хасково (2011-2014). Семейна с едно дете.

 1. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково – предприемач

Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

 1. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково – икономист

Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

 1. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково – ИТ специалист

Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталния маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

 1. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково – предприемач

Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

 1. Мариян Ненков Дервенков – юрист

Мариян Дервенков е от Свиленград. Завършил е юридическия факултет на УНСС- София. В момента е студент по магистърска програма на УНСС по специалността „Счетоводство и контрол“. Завършил е курс по юридически английски в Българска ИДЛО Алумни Асоциация. Работил е като юрисконсулт в частния и обществения сектор.

 1. Райно Димов Стоянов – СДС – юрист

Райно Стоянов е от Хасково. Представител на СДС. Юрист, сътрудник в адвокатска кантора „Стоянов“. Зам.-председател на Европейските демократични студенти на ЕНП, член на Контролния съвет на СДС. Райно Стоянов е семеен с две деца.

 1. Живко Жечев Янков – местна власт

Живко Янков е трети мандат кмет на с. Черногорово, община Димитровград. Завършил „Публична администрация“ в УНСС София, семеен с едно дете.

 1. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли – компютърен инженер

Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с две деца.

 1. Хавел Алдинов Карагьозов – студент по медицина

Хавел Карагьозов е от Димитровград. Той е на 26 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.02.2023 18:13 18:13

Герб са минало! Време е да потекат в канала на историята, нищо хубаво не се случи при тяхното ръководство, само крадене, крадене, крадене и ремонт на ремонта, на ремонта… Айде стига толкова, всички партийни членове на по-високо ниво станаха милионери, а за Бойко и Делян Добрев знаем, че са и милиардери! Господ няма да ви прости, алчни продажни подлоги!

Rockrider
Rockrider
26.02.2023 20:00 20:00

Здравейте, икономисти от ГЕРБ.
Лоша работа това с инфлацията. Храните поскъпват, защото житото/фуража поскъпва. То пък расте поради високите цени на торовете. Те пък поскъпват поради високите цени на енергията. Заради една война ей тук наблизо… Лично Асен и Киро са ходили да убеждават Путин за да я започне.
Аз за торовете да питам. Преди няколко месеца шефа ви обяви, че Неохим бил фалирал. Ама в отчетите (публична компания е, може да разгледате) друго пише. Едни тлъсти печалби, които се правят на гърба на хората, докато вие лъжете по телевизията. Та, на въпроса – мерките по овладяване на инфлацията включват ли наказване на виновните за всяването на паника, чрез лъжи и манипулации?

Димитър
Димитър
27.02.2023 8:47 8:47

Република напред ².

Мима
Мима
27.02.2023 11:23 11:23

Пазете маалата.

samonapred
samonapred
28.02.2023 17:22 17:22

Това е най корумпираната партия,…
се стягат яко да купуват гласове.Пази боже от тези.Отидете да гласувате иначе пак ще ни управляват шайка измамници,начело с енегийнята мафия

Back to top button