Любопитно

Ученици от „Шандор Петьофи“ изнесоха празничен концерт

Празничен концерт под мотото „България – моят род и родина“ по повод Трети март организираха снощи от хасковското ОУ „Шандор Петьофи“ на сцената във Военния клуб.

Спектакълът е част от инициативите за 50-годишнината на училището. В него се представиха талантливите ученици от вокалната група за изпълнение на забавна и естрадна песен 1 – 4 клас и вокалната група за изпълнение на народни песни 5 – 6 клас по Национална програма „Заедно в изкуството и спорта“ с ръководител Мариана Димитрова.

Концерт„В ден като днешния сме горди потомци на славен и борбен народ. Народ, извлякъл ценни уроци от историята си и твърдо вярващ, че Съединението прави силата“. С тези слова учениците доказаха, че знаят своето минало, че го почитат и са достойни продължители на българския род.

КонцертУчастие във вълнуващия концерт взеха и от Народния оркестър към община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button