Хасково

Подменят 320 метра стар водопровод в Хасково

Подмяната на 320 метра стар етернитов водопровод започна от днес по улица „Кюстенджа“ в Хасково.

На място работят два екипа на ВиК – Хасково. Нов водопровод полиетилен висока плътност ще бъде положен от пресечката с улица „Цар Самуил“ до улица „Дунав“. Ще бъдат подменени и всички 20 сградни водопроводни отклонения.

ВодопроводИнвестицията е на водното дружество и се прави заради честите аварии по водопровода. Haskovo.info припомня, че при всяко спиране на водата жителите на квартала настояваха са смяна на цялата тръба. След приключване на част от работата в следобедните часове ще бъде възстановено водоподаването в района.

Подмяната на водопровода ще продължи през следващите дни, когато екипите са свободни и в града няма големи аварии за отстраняване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кУренякъ
кУренякъ
22.03.2023 16:57 16:57

Затова ли на ул.Банска посока Болярово срещу помпажната, точно на кръстовището за БАДЕМА от два дена тече вода на поразия,от пожарен кран.Кой ще я плаща ВИК ли…?

Back to top button