Хасково

Жена е в Спешно отделение след катастрофа на хасковско кръстовище

Два леки автомобила катастрофираха в ранния следобед на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ в Хасково.

Фолксваген се е движил по булевард „Освобождение“ в посока центъра на града. БМВ е навлязло в кръстовището от „Илинден“ и е последвал сблъсък. Пострадала е пътничка във Фолксвагена, която е откарана за преглед в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково.

КатастрофаВодачите не са употребили алкохол. Те обаче твърдят пред полицаите, че са преминали на зелен светофар и по тази причина се преглеждат записите от камерите на видеонаблюдението. Движението в района беше временно затруднено.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вип
Вип
16.03.2023 14:00 14:00

То че е зелено и на двамата така е ,но БМВто трябва да чака да мине VW.

Жеката
Жеката
16.03.2023 15:57 15:57
Отговор до  Вип

Така е ама тия селски тарикати с Bmv не обичат да чакат и си мислят че са с предимство навсякъде!

Очевидец
Очевидец
16.03.2023 16:14 16:14

Айде запознатите да проверят официално от източника МВР,кой е минал на червено,и после да съдим хората по това кой каква кола кара.

Гошо
Гошо
17.03.2023 8:31 8:31

Тук, над 50 процента от шофьорите, не спазват правилата, карат както си искат, не спазват скоростта от 50 км за града, на места даже 40. Всеки кара както сметне за добре…. Дано жената се оправи по – бързо.

Back to top button