Любопитно

Правят зелена класна стая на открито в Хасково

Зелена класна стая на открито предстои да бъде направена в Хасково. Така сред природата учениците ще получават знания за заобикалящия свят, разказа пред ученици от 2 Б клас на ОУ „Св. Климент Охридски“ кметът Станислав Дечев.

Децата гостуваха днес на градоначалника. Възпитаниците на класния ръководител Мариана Маринова разказаха, че сега учат за различните професии и повечето са избрали какво ще работят, когато пораснат.

Второкласниците казаха, че спортуват и харесват стадион „Младост“ след ремонта му. Радват се на новите спортни площадки и парковата зона под монумента „Света Богородица“. Споделиха още, че редовно ходят с родителите си на Кенана и Ямача, а една голяма част от тях вече са посетили и новия парк „10-ти Пехотен родопски полк“, допълват от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button