Спорт

Димитровград приема държавно първенство по джудо

Държавно лично първенство по джудо за момчета и момичета, юноши и девойки – младша възраст ще се проведе на 8 и 9 април в димитровградската спортна зала „Младост“, съобщават от общината.

Очаква се в турнира да се включат близо 700 състезатели от 47 спортни клуба от цялата страна. Организатор на събитието е Българска федерация по джудо, Джудо клуб – Димитровград с подкрепата на община Димитровград и спонсори. Първенството е част от държавния календар на Българската федерация по джудо.

Официалното откриване е планирано за 8 април от 9:40 ч., когато ще се състезават момичета и момчета от възрастова група (родени 2013 – 2014). Димитровград ще бъде представен от 14 участници в осем състезателни категории – от 26 кг. до +57 кг.

В неделния ден ще бъдат схватките при юношите и девойките – младша възраст (2009 -2010). Домакинът ще бъде представен от четирима състезатели в четири категории. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button