Хасково

38 нови свободни работни места в Хасковска област

38 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 15 работници за озеленяването на градски площи, двама шофьори на лекотоварен автомобил за директни продажби по магазини на сладолед, водач на електрокар в хладилен склад, двама автомонтьори, бояджия на превозни средства, трима продавачи, монтажник на водопроводи и отоплителни инсталации.

В Димитровград имат нужда от трима монтажници на кабелни инсталации, актьор, звукотехник, специалист в продажбите, агент по снабдяването.

В Свиленград свободните места са за двама касиери на обменно гише и санитар, в Минерални бани за технически изпълнител и специалист за сканиране на разплащателна документация и индексиране на метаданни за изграждане на електронен архив, а в Харманли се търси продавач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button