Хасково

Откриха ментета и цигари при проверки в Хасковска област

Ментета и безакцизни цигари са открити на 21 април при проверки в Димитровград, Хасково и Свиленград, съобщават от полицията.

Инспектирани са търговски обект на Неделния пазар в Димитровград, автомобил и частни домове в градовете. Иззети са общо 254 фалшиви артикула.

В свиленградско жилище са открити ментета и 2 480 цигари без бандерол. На ГКПП „Капитан Андреево“ съвместно с митничарите е проверен лек автомобил Фолксваген, шофиран от 33-годишен симеоновградчанин и спътник на 30 г. от Харманли.

Автомобилът е влизал от Турция и полицаите имали информация, че се превозват безакцизни цигари. В кората на тавана са намерени неделкларирани 2 400 цигари. На собственика е съставен акт.

Трима на 16, 23 и 31 г. пък са заловени в Хасково с по една сгъвка бяло кристално вещество за пушене. В Симеоновград са хванати двама на 23 и 40 г. с по грам марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button