Хасково

Измамена инфлуенсърка влезе в хасковския съд за симулативен процес

Симулативен процес с измамена в социалните мрежи инфлуенсърка и пострадали при катастрофа се проведе днес в хасковския съд.

В делото участваха ученици от ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“. Гимназията е партньор на съда в традиционната образователна кампания „Съдебна власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“. Всички участници в съдебния процес – магистрати, адвокати, съдебна охрана и страни по делото, бяха ученици.

В началото председателят на районния съд Пламен Георгиев разказа на кратко за казуса. Става въпрос за актуална тема с измамена в социалните мрежи млада инфлуенсърка. Тя е подведена от рецидивист, който е с фалшив профил и под наблюдение от полицията.

СъдЕкшънът става пълен, когато в историята влиза и младеж с проблеми с наркотиците, който взима колата на баща си и следва тежка катастрофа. За щастие при инцидента няма загинали, но нещата стигат до съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефчо
Стефчо
30.04.2023 11:09 11:09

Аман от инфлуенсърки и подобни к*рви, дано да и дадът 3 месеца да чисти на ДЖЕНДЪРмеристите каските и ботушите като назидание

Анонимен
Анонимен
30.04.2023 17:07 17:07
Отговор до  Стефчо

Лекувай се!

Back to top button