Хасково

Повече катастрофи в Хасковска област през първото тримесечие на годината

Повече катастрофи са станали през първото тримесечие на годината в Хасковска област в сравнение със същия период на 2022 г., сочи отчетът на началника на Пътна полиция – Хасково Димо Чобанов на областната комисия по безопасност на движението.

През първите три месеца на годината катастрофите в региона са 155 при 138 за предходната година. Констатираните нарушения са 12 592. Съставени са 827 акта, 2 433 фиша и 9 192 електронни фиша за превишена скорост, допълват от областната администрация.

Областният управител Красимир Ангелов е отбелязал, че целогодишно е натоварен трафикът по автомагистрала „Марица“ в посока ГКПП „Капитан Андреево“. През летните месеци се очаква той да стане още по-интензивен, което е предпоставка за катастрофи. От институциите са набелязали мерки за ограничаване на пътно-транспортните произшествия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
27.04.2023 22:08 22:08

Това е резултата от работата на Чоббана и екипа му. Некадърници. Като има кои да ги държи

Back to top button