Видео

В Спешна помощ готови за стачка – ВИДЕО

В Спешна помощ са готови за протестРаботещите в Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково обявиха стачна готовност заради неяснотите в бъдещите реформи в сектора. Днес те проведоха среща с ръководството на областната болница.

Работещите в Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково обявиха стачна готовност заради неяснотите в бъдещите реформи в сектора. Днес те проведоха среща с ръководството на областната болница.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zizu
zizu
13.11.2011 21:25 21:25

Отвратена съм от отношението на лекарите от хасковската болница. Уж пациентите , които са здравно осигурени заплащат само такса за престой в отделенията, а на практика се шири огромна корупция и изнудване. Искат се от пациентите сами да си купуват назначените от лекуващите лекари медикаменти, отделно консумативите. Да не говорим, че ако си купил днес лекарствата и си ги дал, а утре те изпишат – ти връщат празните кутии без обяснения.

Back to top button