Хасково

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковска област

Шестима души са пострадали при катастрофи през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

На 30 април сутринта на кръстовище в Харманли са се ударили 23-годишна от Карлово с Тойота и 53-годишен от Харманли със Сузуки. Пострадали са харманлиецът и возещият се до него мъж на 29 г. Двамата са прегледани и са освободени за домашно лечение.

В Димитровград 25-годишен с нерегистриран електрически мотопед се е блъснал в паркирана кола. Той също е освободен за домашно лечение.

50-годишен софиянец с Форд се е ударил вчера в Хасково в спрял автомобил. Прегледан е на място от медиците.

22-годишен с мотоциклет Сузуки е паднал вчера на пътя между селата Поповец и Стамболово. Той е с леки наранявания и също е освободен за домашно лечение.

22-годишна е настанена в хасковската болница без опасност за живота след пътен инцидент. Вчера следобед тя е паркирала колата пред дома си в село Боян Ботево, община Минерални бани. Автомобилът обаче потеглил сам и ударил жената, като я притиснал към друга паркирана кола.

Осем водачи са задържани през последните дни в региона за шофиране след употреба на дрога, алкохол и без книжки. В Любимец е арестуван 20-годишен с 3 грама синтетичен чай за пушене.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button