Любопитно

Библиотеката в Димитровград е „Библиотека на годината“

Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград е „Библиотека на годината“ за 2022 г., съобщават от общината.

Престижното признание се връчва ежегодно от Българската библиотечно-информационна асоциация. Наградата беше получена от директора на библиотеката Валентина Терзиева на тържествена церемония, която се проведе в София.

Haskovo.info припомня, че за приза беше номинирана и Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

Библиотека„Наградата, която се присъжда за високи постижения и принос за издигането на авторитета на библиотеките, е заслужено получена от екипа на ГБ „Пеньо Пенев“ и нейния директор Валентина Терзиева. През последната година библиотеката ни въведе много иновативни подходи и създаде нови възможности за читателите, за да се чувстват те уютно в културната институция. Професионализмът и сърцатостта, с които се работи, получиха и най-голямата награда – доверието на съгражданите ни. Поздравявам целия екип за престижната награда от библиотечната общност!“, написа кметът Иво Димов във фейсбук.

Две библиотеки са номинирани за национална годишна награда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button