Видео

Срещу общите водомери – ВИДЕО

Подписка срещу общите водомери в СимеоновградЖителите на Симеоновград започнаха подписка срещу общите водомери в блоковете. Причината за недоволството са огромните сметки, които хората плащат от няколко месеца. Хората искат общите водомери да бъдат временно премахнати и да бъдат сертифицирани, за да е сигурно, че отчитат вярно.

Жителите на Симеоновград започнаха подписка срещу общите водомери в блоковете. Причината за недоволството са огромните сметки, които хората плащат от няколко месеца. Хората искат общите водомери да бъдат временно премахнати и да бъдат сертифицирани, за да е сигурно, че отчитат вярно.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nqma zna4enie
nqma zna4enie
08.01.2012 1:13 1:13

Ima samo edin blok v grada ni ot kakto sa zapo4nali da slagat ob6tite vodomeri i do den dne6en tam ob6t vodomer nqma ,mai mai nqkoi se polzva s vrazki…

Back to top button