Хасково

Криволичещият 20 км шофьор е с 2.61 промила алкохол – ВИДЕО

2.61 промила алкохол е отчел дрегерът на шофьора, който вчера взриви социалните мрежи, криволичейки по пътищата на Хасковско.

Както Haskovo.info писа, пътуващи заснеха опасното движение на Фолксвагена, който на няколко пъти навлиза в насрещното и принуждава колите да излизат в канавката, за да избегнат челен удар.

Радко Кьосев става пряк свидетел случилото се, а съпругата му заснема видео. Двамата се прибират от село Славяново за Хасково и след Малък извор в посока Корен Радко се опитва да изпревари Фолксвагена, който криволичи по пътя.

„В продължение на 6 – 7 км до Малево той навлизаше в другото платно срещу колите и се разминаваха на сантиметри. Щеше да се удари в автобус и се обадих на телефон 112, като продължих да го следвам до Хасково“, разказа Радко.

Катастрофа
Радко Кьосев

Пияният водач на 61 г. от Малък извор е намерен от полицаите да спи в жилището си в Хасково. Той е отказал кръвна проба. Съставени са му два акта. Случаят е подаден към прокуратура, която предстои да му повдигне обвинение.

„Според мен той трябва да бъде лишен от шофьорска книжка и да бъде наказан по най-строгия начин. Преди няколко години пътувахме с дъщеря ми и ни удари дрогиран водач“, допълни Радко Кьосев.

През последните дни в региона са задържани още един пиян и двама дрогирани шофьори, допълват от полицията.

Няколко коли в канавката заради криволичещ по пътя пиян шофьор – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.05.2023 14:47 14:47

Дата еба в помака

Ало... Да! Къде е педала?!
Ало... Да! Къде е педала?!
29.05.2023 17:56 17:56

Затвор за тоя

Back to top button