Хасково

Отново кражба от отключен автомобил в Хасково

Нова кражба от отключен автомобил е извършена в Хасково, съобщават от полицията.

57-годишният собственик на колата е сигнализирал вчера, че я паркирал пред блок в квартал „Орфей“. Тя била отключена цяла нощ и на сутринта липсвали 250 евро, лаптоп и около 30 грама златни накити.

По-късно е задържан 26-годишен познайник на полицията от Хасково, който направил самопризнания и върнал част от откраднатото.

Haskovo.info припомня, че през май имаше серия от подобни кражби. От полицията призовават шофьорите да заключват колите си.

В Димитровград е задържан 55-годишен мъж, който откраднал аклкохол за около 80 лв. от магазини. 12-годишно момче от село Черногорово пък задигнало 750 лв. от дома на дядо си.

Задържаха крадците на трите отключени автомобила в Хасковско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.06.2023 13:03 13:03

Те заключените отключват, пък отключените ли няма да окрадат?
Хора, заключвате си колите, пускайте алармите, не оставяйте ценни вещи, още повече на седалките и т.н. Елементарно, Уотсън.

Кирев
Кирев
07.06.2023 14:25 14:25
Отговор до  Анонимен

В този случай ми се струва, че лъже! Кой нормален човек оставя такива неща без надзор и незаключени! Мисли хората за балади…да, ама не!

Оле мале
Оле мале
07.06.2023 14:22 14:22

250 евро, лаптоп, 30 грама злато….в кола и то не заключена!? Толкова явна лъжа не бях чувал! Признай, че си ги проиграл и сега си търсиш оправдание пред близките си!

Back to top button