Регион

Две жертви при катастрофи в Хасковска област

Двама души са загинали вчера при катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на пътя между Хасково и село Конуш автомобил удари и уби пешеходец с неустановена самоличност. Той е на видима възраст 60 – 65 г. и е починал в хасковската болница.

Колата е управлявана от 55-годишен румънски гражданин. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. Шофьорът е бил с полицейска мярка на задържане.

32-годишен пътник в каруца е починал след произшествие снощи на пътя от Симеоновград към село Калугерово. В 21:45 часа са се сблъскали БМВ, шофирано от 19-годишен от Стара Загора и каруца, управлявана от 40-годишен мъж.

Водачът и пътникът на каруцата са откарани за лечение в МБАЛ – Хасково, където 32-годишният е починал тази нощ в 0:31 часа. Дрегерът е показал, че управляващият конския впряг е с наличие на 1,15 промила алкохол.

Автомобил блъсна и уби пешеходец в Конуш

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button