Хасково

53 нови свободни работни места в Хасковска област

53 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 10 монтажници за сглобяване на автомобилни кабелни инсталации, двама охранители на заведения, пакетировач на 1 200 лв. заплата, доставчик на месни продукти до клиенти на фирмата, двама заварчици, готвач, помощник в кухня, двама санитари, управител на магазин, трима заместник-управители на магазин, шофьор на лекотоварен автомобил за транспорт и обслужване на химически тоалетни, двама комплектовачи, двама продавачи, служител в бензиностанция, шофьор на лекотоварен автомобил, шофьор на товарен автомобил.

В Димитровград имат нужда от двама чистачи на входове на жилищни сгради, двама общи работници в промишлеността, трима производители на изделия от кожа, двама бетонджии за саниране на бетонови изделия.

В Харманли вакантните места са за чистач, работник в кухня, началник смяна, сервитьор, двама механици за ремонт на микробуси и автобуси, майстор-сладкар на 1 100 лв.

В Стамболово се търсят агроном и технолог, в Свиленград – шлосер, работник в кухня, а в Минерални бани – технически изпълнител в НОИ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button