Хасково

Вече кандидатстват за ВУЗ от Хасково, таксата за изпит е от 30 до 70 лв.

Документи за кандидатстване в университет вече се приемат от Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация, който тази година се намира в офис 312 на третия етаж в Дома на техниката в Хасково.

Таксата за един изпит е между 30 и 70 лв., като за всеки следващ се доплаща. Приемът за изпит в Пловдивския университет ще е до сряда, като след това ще се кандидатства само с оценките от матура. Повечето университети приемат с оценките от държавните зрелостни изпити.

Кандидат-студентите, които са завършили през 2022 – 2023 г. освен диплома за средно образование трябва да носят и удостоверение за 10-ти клас.

КандидатстванеОт Центъра съветват кандидат-студентите да се запознаят предварително със специалностите и условията за прием през сайтовете на съответните университети. Документите се купуват до 16 часа, а самата кандидат-студентска кампания в Хасково продължава до 3 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tuk-tam
tuk-tam
19.06.2023 13:06 13:06

Къде е логиката като имаш диплома за средно, да преставяш такава за завършен 10-и клас? Да не би да си го прескочил тоя клас?

Memo
Memo
19.06.2023 21:33 21:33

Този брадат чичко не е ли този, който дебелогузата Валентина Делчева назначи в земеделието? От кога държавни служители едновременно работят на две места?

Дебел8гъзата Валентина Делчева колко процента ще получи от този арменец, момчето на Ами?!?

Таки
Таки
19.06.2023 21:36 21:36

Тези двамата Арменци какви го играят, те ли са лицето и хората от Хасково, които да приемат документите на нашите деца? Шибарни доносници ….

Back to top button