Хасково

Дават по 3 500 лв. заплата на началник и монтажник в Хасково

40 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят началник в производството и двама монтажници на хладилни и климатични инсталации на по 3 500 лв. заплата, инженер по електрообзавеждането на 3 000 лв., домакин, главен специалист, двама касиери, трима продавачи, трима сервитьори, електрозаварчик, общ работник, трима шлосери, работник за поддръжка на помещения в база, ръководител по здравословни и безопасни условия на труд.

В Димитровград имат нужда от петима производители на изделия от кожа, електромонтьор, шофьор на бетон-помпа, шлосер-монтьор, мияч на превозни средства.

В Симеоновград местата са за логопед и психолог на 700 лв., лесозащитник. В Свиленград се търсят четирима общи работници в промишлеността и работник в кухня, в Минерални бани специалист за сканиране на разплащателна документация и индексиране на метаданни за изграждане на електронен осигурителен архив, а в Ивайловград продавач на 780 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цигойнер
Цигойнер
25.06.2023 21:13 21:13

Какво е това килиматик парата предварително ли дава

Back to top button